Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Adeziv gazon sintetic
18 lei
Brand
Sports Time
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SPORTS TIME va ofera adeziv poliuretanic bicomponent avand caracteristici dur - elastice de cea mai buna calitate, ce ofera durabilitate, adeziune perfecta, elasticitate si rezistenta la impact, facand acest produs unul de TOP.

Adezivul poliuretanic SPORTS TIME intruneste caracteristice de utilizare ALL WEATHER, ceea ce insemna ca poate fi folosit indiferent de conditiile climatice, deosebind astfel acest produs de alte produse de pe piata.

Adezivul este rezistent la umezeala, apa, temperaturi ridicate +50 grade sau temperaturi foarte joase - 50 grade, oferind astfel echipei de montaj posibilitatea de a continua proiectul si nu a pierde timp atunci cand vremea devine pretentioasa.

Adezivul poliuretanic bicomponent SPORTS TIME se foloseste in special pentru lipirea gazonului sintetic/artificial, fiind recunoscut si folosit pe plan european la executarea terenurilor sportive acreditate FIFA 1 STAR sau FIFA 2 STAR.

De asemenea, adezivul poate fi intrebuintat pentru lipirea pavelelor din cauciuc, a covoarelor din cauciuc, pentru parchet, linoleum, mocheta, suprafete din PVC, etc.

Adezivul este produs in UE pentru SPORTS TIME ROMANIA, fiind ambalat in recipiente din tabla de 13,5 kg adeziv, respectiv 1,5 kg intaritor. Rata de amestec : 90:10 (9:1), consum 0,3-0,4 kg /ml aplicata pe o banda cu o latime de 40 cm. Culoarea adezivului este verde.

Produsul se afla pe stoc si poate fi livrat imediat.
Din Gura in Gura